Målvogter skifter tilbage til FIF

Siri Yde skal tilbage og være en fast del af FIF fra næste sæson, hvor hun i denne sæson har været en vigtig brik i vores trekløver i målet.
Det er derfor glædeligt hun stadig skal have hendes faste gang i Frederiksberg Hallerne, og være en del af det fantastiske håndboldmiljø.

Direktør Louise Svalastog udtaler;
-”Siri har været enorm vigtig spiller i truppen i denne sæson, hvor vi bl.a. har haft to helt nye målvogtere, som har dannet målvogterposten sammen med Siri.
Hendes spilletid har været knap, men hun har vist enormt overskud og professionalisme, og dertil været en stor støtte for AC og Filter i målet.

Siri er en ægte FIF spiller i blodet, og er en enorm omsorgsfuld holdkammerat og en meget vellidt spiller i Frederiksberg Hallerne.
København Håndbold ønsker hende alt det bedste og vi glæder os til at se hende fortsat herude”

Siri Yde udtaler;
-”Efter 3 sæsoner hvor jeg har været med til at supplere ligaholdet og nu en sæson som fuldtid, glæder jeg mig til at få en roligere håndbold sæson på 2 divisionsholdet igen.
Jeg takker KBH for nogle lærerige sæsoner og ønsker alle på og omkring holdet held og lykke i fremtiden, og glæder mig over at fortsætte på min hjemmebane i Frederiksberg Hallerne.”

Vi takker for hendes tid i klubben og glæder os til at hylde hende på onsdag.