Klublegende stopper i København Håndbold

På onsdag d. 17/5 spiller København Håndbold sidste kamp i sæsonen 2022/23 og det bliver samtidig Louise Føns’ sidste kamp i klubben.

Louise Føns som er indehaver af klubrekorden for flest kampe, kommer derfor til at takke af efter 9 sæsoner i klubben.
Vi glæder os derfor til at se alle i hallen på onsdag, så vi kan fået ordentlig afsked Louise Føns og de resterende spillere der stopper i klubben.

Direktør Louise Svalastog udtaler;

-“Der er meget få spillere i dansk håndbold, som kun har repræsenteret to klubber i sin karriere. Når mange har sagt København Håndbold, så er Louise Føns ofte blevet nævnt i samme ombæring. Klubben og Louise har nemlig været en fast del af hinandens historie, og det bliver derfor vemodigt at skulle sige farvel til vores altid smilende og elskede nr. 3, et nr. Louise Føns har båret i alle hendes år i klubben.

Louise Føns har altid sat klubben før sig selv, og har med hendes varme hjerte og omfavnende person givet alt af sig selv til fans, frivillige og sponsorere.

Hendes rolle i omklædningsrummet er heller ikke til at tage fejl af. Hun har været med til at skabe den professionelle og positive ånd i København Håndbold og har altid gået forrest, uanset resultatet, hvilket også har været grundet til hendes rolle som anfører i flere år i klubben.

Som veninde, tidl. holdkammerat og nu spiller, har Louise Føns min største respekt og jeg vil på vegne af klubben give hende det største tak for hendes indsats, og vi glæder os til at hylde hende på onsdag med alle i hallen.”

Louise Føns udtaler;

-“Det er et langt, stort og lykkeligt kapitel i mit liv, jeg skriver den sidste linje i, når jeg på onsdag løber på banen for sidste gang som København Håndbold-spiller. I de ni sæsoner, jeg har spillet for klubben, har jeg mødt utrolig mange skønne mennesker, som det bliver vemodigt at sige farvel til.

Jeg føler mig heldig og privilegeret over at have haft en hverdag med så mange dygtige, dedikerede og dejlige holdkammerater, trænere, fysioterapeuter og alle andre i og omkring klubben, og jeg er stolt over de resultater, vi sammen har opnået.

DM-guldet og vores sæson i Champions League står som de sportslige højdepunkter i min tid i klubben, men hver eneste sæson, hvert eneste hold, har kunne noget særligt, og jeg elsker at opleve det fællesskab, der hver sæson vokser frem, når holdet sammen kæmper for noget.

Jeg vil savne den helt særlige stemning, der er i Frederiksberg Hallerne, hvor vores fantastiske fans, frivillige og sponsorer altid skaber en unik kulisse og gør det hele muligt, og hvor vi spillere på daglig basis møder børne- og ungdomsspillere, der minder os om, hvad vi i København Håndbold er heldige at stå på skuldrene af.

Tak for 9 fantastiske år. Jeg tager alle de gode minder med mig videre i hjertet.”

Alle i klubben ønsker Louise Føns al mulig held og lykke!