København Håndbold skriver kontrakt med norsk stortalent

Tidligere på dagen kunne man læse Louise Svalastog vende retur til håndboldbanen, men dette er naturligvis en aprilsnar.
Men nu kan vi med glæde og stor stolthed præsentere vores nyeste medlem af tigerflokken, som kommer til at danne et stærkt team på stregen med Pernille Brandenborg og Tabea Schmid.

København Håndbold har altså skrevet en 3-årig kontrakt med det norske stregspillertalent Kaja Røhne.

I sommers blev Kaja U20 verdensmester med Norge, hvor hun kom på turneringens All Star hold som den bedste stregspiller. Det er altså en talentfuld spiller som fra sommeren skal tørne ud for Tigerne.

Kaja Røhne udtaler;
-”Da jeg hørte om Københavns interesse var jeg ikke i tvivl. Der er få steder hvor unge spillere kan udvikle sig bedre end i København Håndbold.
Jeg ser frem til at møde mine nye holdkammerater og spille foran klubbens fantastiske fans og partnere, samt forhåbentlig vinde nogen medaljer.”

Direktør Louise Svalastog udtaler;
-“Det er endnu engang lykkedes os at tiltrække et kæmpe talent i Kaja, som netop er blevet udtaget til det norske rekrutlandshold.
Kaja er et af de største talenter i hendes årgang, og er allerede top professionel og har dertil den fantastiske norske indstilling til træning, samt hendes måde at tage ejerskab på egen udvikling.
Hun er en bevægelig stregspiller, som er rigtig dygtig i indspillende hvor hun har en stærk evne til at opsnappe boldene.
Så jeg glæder mig til at se hendes talent udfolde sig i København de næste mange år”

Byd Kaja velkommen i Tigerhulen.