Private Dining Heerings Gaard by Samsø ny partner

Private Dining Heerings Gaard by Samsø er ny partner i København Håndbold, men mange i huset har allerede stiftet bekendtskab med de udsøgte serveringer, som Lars Damsø har stået for til de to forrige VIP arrangementer. Vi kan dermed glæde jer med, at Private Dining Heerings Gaard by Samsø vil stå for maden til flere hjemmekampe i foråret 2023.
Derudover har vi også allerede haft benyttet deres idylliske lokaler på Christianshavn, til vores erhvervsnetværk Hovedstadensstærkeste i forbindelse med et netværksarrangement.

Hos Private Dining Heerings Gaard by Samsø arbejder vi ud fra en gastronomisk filosofi om et sæson betonet europæisk køkken i bevægelse hvor alt bliver lavet fra bunden med respekt for råvaren og en optimal udnyttelse af disse, uden at gå på kompromis med kvalitet og smag, med fokus på bæredygtighed. Mit køkken har rødderne i det klassiske franske køkken hvor det er årstidens råvare som er i centrum, med inspiration fra de steder jeg har rejst og de steder som jeg drømmer om at besøge.

Direktør Louise Svalastog udtaler omkring partnerskabet;

-“Aftalen med Lars og Private Dining Heerings Gaard by Samsø er et kvalitetsstempel for København Håndbold, da her er tale om en madleverandør der levere mad i særklasse. Det har været enormt vigtigt for os, at finde en madleverandør der matcher vores innovative og kvalitetsbevidste tilgang til kampafviklingen, hvor vi ønsker at skabe de bedste rammer for en fantastisk oplevelse i Frederiksberg Hallerne. Med de tilbagemeldinger vi har fået ovenpå de seneste to arrangementer, har det været en selvfølge at Private Dining Heerings Gaard by Samsø og København Håndbold skulle gå hånd i hånd”

Ejer Lars Damsø udtaler;

-“Jeg er meget glad for at have fået muligheden for dette sammenarbejde med København Håndbold, jeg ser frem til at være en del af den fantastiske holdånd som jeg har oplevet i Frederiksberg Hallerne”

Byd Private Dining Heerings Gaard by Samsø velkommen i klubben.