København Håndbold får ny storsponsor

København Håndbold har hermed fornøjelsen af at præsentere XL-BYG Knud Larsen Byggecenter som ny storsponsor i klubben. Her er tale om et nationalt stærkt brand, med en stor kendskabsgrads i det danske land, og de vil nu være at finde på spilletrøjerne fremover.
Derudover træder de også ind i vores i forvejen stærke netværk med Kasper Larsen i spidsen.

Både for de private og for de professionelle

XL-BYG Knud Larsen har tre afdelinger. Byggecenter og trælast på Gammel Køge Landevej i Hvidovre, hvor private og håndværkere kan handle og få rådgivning. En afdeling på Avedøre Holme og en i Roskilde, som er målrettet de professionelle i byggebranchen. Fælles for de tre afdelinger er, at faglighed og service er i fokus. Det gælder også, hvis kunderne har et ønske om at bygge bæredygtigt. XL Knud Larsen har uddannet medarbejdere, som kan rådgive om klimarigtigt byggeri og energieffektive løsninger.

Nikolai Nitzsch Vilsbøll, salg- og eventmanager udtaler omkring partnerskabet;

-“Jeg er enormt glad og stolt over at kunne byde Kasper og resten af XL-BYG Knud Larsen Byggecenter velkommen i København Håndbold. Kasper og jeg har haft en klar plan og strategi fra første møde, hvor vi begge var enige om at de bl.a. skulle være eksponeret på kamptøjet.
Derudover bliver de også en stærk samarbejdspartner og kommer til at kunne tilbyde vores erhvervsnetværk en masse, med deres store erfaring og kompetencer inden for byggebranchen.
Her er tale om et stærkt nationalt brand og et fantastisk byggecenter der har ligget på Gammel Køge Landevej siden 1961, som er bygget på mange af de samme dyder som vi gør os i her i klubben. Jeg glæder mig rigtig meget til samarbejdet!”

Kasper Larsen, salgschef udtaler;

-“Jeg glæder mig allerede til samarbejdet med København Håndbold. Allerede efter mit første møde med NiKolai følte jeg, at dette samarbejde vil give god mening for begge parter. Jeg har selv været aktiv i hold- og klubsport hele livet, så for mig føles det helt rigtigt at støtte op om den københavnske idræt gennem dette samarbejde.”

Byd XL-BYG Knud Larsen Byggecenter velkommen i København Håndbold.