Optakt: København Håndbold – Ringkøbing Håndbold

Mikkel Thomassen glæder sig til endelig at skulle spille i Frederiksberg Hallen igen. Læs hele optakten nedenfor.

Alle kampe i ligaen er vigtige, men har dagens en kamp en større betydning, grundet det er sidste kamp inden EM slutrunden?
Jeg vil ikke sige at kampen er vigtigere end andre, fordi for os er alle kampe vigtige uanset hvem vi møder og hvornår vi gør det. I og med at det er sidste kamp inden landsholdsslutrunden, så vil det selvfølgelig være magisk, hvis vi kan levere både en resultatmæssig samt spillemæssig god præstation, inden vi med stolthed skal opleve flere af vores spillere repræsentere deres land.

Vi er i denne sæson ubesejret på hjemmebane. Det er dog en hel måned siden vi sidst spillede i Frederiksberg-Hallen, så hvor meget glæder I jer til vi endelig skal spille her igen?
Vi glæder os helt vildt! Til alle vores hjemmekampe har vi haft en fantastisk opbakning fra vores partnere, fans, frivillige og samarbejdsklubber. De er blevet vores ottende spiller, og har været med til at gøre forskellen, når vi har haft mest brug for det i kampene. Vi håber på at se jer i hallen, og at I endnu engang vil være med til, at vi sammen skaber en god oplevelse.

Ringkøbing Håndbold hentede i sidste uge en historisk sejr over Viborg HK. Hvordan ser du på dagens modstander?
De har for vane med at være dygtige til at drille de fleste klubber, også dem hvor man forventeligt ikke ville mene, at de skulle kunne sikre sig point. Det så vi så sent som i sidste runde, hvor de gav sidste års semifinalister en slem overraskelse. Vi skal derfor endnu engang levere på absolut topniveau, hvis vi skal slutte af på bedst mulig måde inden pausen i Frederiksberg-Hallen.

Alle ønskes en god kamp!