Optakt: SønderjyskE – København Håndbold

Vi har som optakt til dagens opgør mod SønderjyskE, stillet assistenttræner Mikkel Thomassen et par spørgsmål om dagens modstander.

Det er ikke længe siden vi sidst var på besøg i SønderjyskE, da vi mødte dem i sæsonens første kamp i Santander Cup. Hvordan ser du på dagens opgør?
– Det er som sagt ikke længe siden, at vi sidst havde fornøjelsen af at møde dagens modstander. Der fik vi for alvor lov til at mærke følelsen af at være i modvind, da vi efter 15 minutter mildt sagt oplevede spillemæssige udfordringer og kunne se en måltavle som bestemt ikke talte i vores favør.
Dette billede ændrede sig heldigvis i de sidste 45 minutter, men kampen beviser meget godt, hvorfor der venter os en svær opgave, når vi endnu engang tager på langfart til det jyske.

Hvordan ser du på SønderjyskEs sæson indtil videre?
– Sønderjyske har endnu ikke sikret sig point i Kvindeligaen, men de har i mange af deres kampe mod blandt andre Esbjerg, Viborg og Aarhus bevist hvorfor de hører til på højeste niveau.

Hvad bliver afgørende for at hente 2 point i SønderjyskE?
– På deres hold figurerer dygtige profiler såsom; spilstyren Sarah Paulsen, forsvarsgeneralen Josefine Dragenberg samt spydspidsen Lea Hansen på højre fløj. Disse, samt flere andre spillere er absolut værd at se nærmere på, med tanke på deres individuelle kompetencer. Vi skal hver især og som hold levere på topniveau i 60 minutter, så vi giver os selv de bedste betingelser og forudsætninger for at vinde i Sønderjyske.

Livestream kampen gratis i aften kl. 19.00 via appen “Tophåndbold”.

Vi ønsker Alle en god kamp.