FIF målvogter skriver kontrakt med København Håndbold

København Håndbold og Siri Yde har i dag underskrevet en kontrakt gældende for resten af sæsonen.

Folk i og omkring København Håndbold har allerede et stort kendskab til Siri, som har været en del af FIF i 22 år. Siri har allerede haft mange roller i klubben, såsom spiller, FIF træner og håndboldskole træner hvilket gør hende til en meget vellidt person i Frederiksberg Hallen. Det er dermed glædeligt vi nu har hende fast tilknyttet truppen.

Direktør Louise Svalastog udtaler ;

”Endnu engang er det lykkedes at tilknytte en spiller til truppen, som har rødder i vores moderklub FIF, samtidig med vi får endnu mere dansk islæt på holdet.

Det er en stor cadeau til Siri, men ikke mindst FIF for det hårde arbejde der bliver lagt for dagen hver dag. Siri har af flere omgange tiltrådt i svære situationer, og det er derfor enorm glædeligt, at vi nu har muligheden for at kunne give Siri muligheden på højeste niveau. Samtidig glæder vi os over, at Siri har lyst til blive tilknyttet endnu tættere ind omkring holdet.”

Siri Yde udtaler ;

”Efter et par sæsoner som ”reserve”, er jeg utrolig glad og stolt over nu at være en rigtig del af holdet. Jeg glæder mig til at hjælpe holdet endnu mere og til samarbejdet med Filter.

Jeg er i gang med min 22. sæson i FIF og det er derfor en kæmpe ære nu, at være en del af førsteholdet og kunne vise hvor fedt at håndbold er i København”

Siri og resten af holdet spiller næste hjemmekamp imod Ringkøbing Håndbold d. 17/10 kl. 18.30.

Køb jeres billetter via kbhbold.eventii.dk