Ny gammel partner retur i København Håndbold

Det er nok ikke gået nogens næse forbi, at til de seneste to hjemmekampe har der været en ny sponsor af kampens spiller. Måske er det for nogen kendte ansigter i København Håndbold, og andre er det helt nye. Men vi er i hvert fald stolte over, at kunne byde PromotionMakers velkommen tilbage i København Håndbold.

PromotionMakers er specialister i branding. De hjælper kunderne med at få alle de gode idéer, og få deres logo til at arbejde døgnet rundt. De tilbyder et bredt udvalg af populære produkter, fra giveaways, firmatøj, danske design gaver og sæson temaer som firmajulegaver, påskegaver, gaveshops og produkter til onboarding.

Direktør Louise Svalastog udtaler omring partnerskabet ;

”Da jeg var spiller i København Håndbold var Jimmy og Anne (PromotionMakers) også en del af klubben. Her er tale om nogle fantastiske mennesker, som jeg er så utrolig glad for nu er retur i klubben, både som partner og som en del af #hovedstadensstærkeste erhvervsnetværk. De komplimenterer klubben rigtig godt og deres store hjælpsomhed samt kreative sind, kommer til at gøre det hele meget sjovere at være i København Håndbold både som spiller, partner og fan. Her tænker jeg på tipspræmier i vores VIP-lounge, præmier til kampens spiller og nye fede ting i vores merchandisebod. Jeg glæder mig så meget til samarbejdet.”

Ejer af PromotionMakers Anne Bengtsson udtaler ;

”Vi er utroligt glade og stolte over at være tilbage som sponsor i København Håndbold. Vi elsker håndbold og er glade for at kunne støtte op om lokalsporten, og i en klub som København Håndbold. Der er altid en fantastisk stemning i hallen når pigerne skal spille hjemmekampe, og når vi mødes til fællesspisning samt til netværksmøderne, bliver der skabt mange gode relationer. Vi glæder os til samarbejdet og mange gode oplevelser sammen.”

Byd PromotionMakers velkommen i København Håndbold.

Husk næste hjemmekamp er d. 17/10 kl. 18.30 imod Ringkøbing Håndbold – billetterne kan allerede nu købes på kbhbold.eventii.dk.