Ny lokal partner i København Håndbold

Det er med stor glæde i stemmen, at København Håndbold tilknytter endnu en ny sponsor for denne sæson. Denne gang er der tale om en lokal partner, nemlig Frede & Vesters’, som holder til på Smallegade 24 her på Frederiksberg. 

Hos Frede & Vester’s er omdrejningspunktet god kaffe, sund mad, lækre kager og god energi. 

Direktør Louise Svalastog udtaler omring partnerskabet;

”Jeg er rigtig glad for at vi blevet enige omkring samarbejdet med Frede & Vester’s, da det personligt er et af mine favoritsteder her på Frederiksberg. Deres fokus på sundhed og kvalitet i deres madlavning, samt deres værdier omkring lokalkendskab, bæredygtighed, økologi og fokus på madspild, ser jeg som nogle vigtige og gode værdier, der skaber en god synergi for en sportsklub som os i København Håndbold. Sponsoratet af Frede & Vester’s er et symbol på det øgede fokus vi har på, at skabe et større og stærkere lokalt netværk. På den måde skaber det ikke kun værdi for klubben, men er også med til at bidrage til eksponeringen i lokalmiljøet.”

Ejer af Frede & Vester’s Aziz Sami Wadi udtaler;

“Det er helt fantastisk at vi har fået æren af at sponsorere København Håndbold. Vi har så mange fællesværdier, som sundhed, bæredygtighed og fokusset på en god atmosfære, der gør at dette er et oplagt samarbejde. Vi får nu muligheden for at være med til at sørge for sund og næringsrig mad til klubben/spillerne, hvilket jo er et kerneelement i sportsverdenen, men som vi også håber at vi sammen kan skabe et endnu større fokus på hos lokalmiljøet. Vi ser frem at vi med dette samarbejde kan styrke lokalmiljøet og øge fokusset på en sund og bæredygtig livsstil. Vi glæder os også til at følge København Håndbold gennem sæsonen og komme endnu tættere på klubben og deres fans. Til sidst vil jeg gerne takke Louise og resten af København Håndbold for at give os muligheden for vores første sponsoraftale/partnerskab i sportsverdenen.”

Byd Frede & Vester’s velkommen i klubben.

Husk vi spiller næste hjemmekamp på tirsdag d. 20/9 kl. 18.30 imod Viborg HK i Frederiksberg Hallen. Køb dine billetter på: https://kbhbold.eventii.dk/