Klublegende i København Håndbold tager en sæson mere

Det er meget glædeligt, at vi kan præsentere en forlængelse af vores nr. 3 Louise Føns.Louise er grundet hendes erfaring, kvalitet og ikke mindst glade væsen, en rigtig vigtig skikkelse i klubben, både på- og udenfor banen.

Direktør Louise Svalastog udtaler;

”Det er med stor glæde at vi har forlænget med klubbens kulturbærer og København spiller igennem 8 år. Kontinuitet er vigtig i håndbold, men svær at mestre.

Louise er en meget vigtig del af den kultur vi gerne vil have her i København håndbold, dette er gældende på banen, som den håndboldspiller hun er. Men især også som det menneske hun er, når det gælder fans, sponsorer og netværket.

Louise forstår vigtigheden af, at det hedder klubben før holdet, før individet.

Jeg tror på at duoen med unge Ytting og rutinerede Føns bliver rigtig stærk. Føns er scoringssikker og en meget stabil spiller. Hun er en vindertype og samtidig rigtig god til at omfavne nye spillere.

Jeg er meget glad for, at det lykkedes at få Føns med på holdet endnu en sæson.”

Louise Føns udtaler;

-”Jeg glæder mig til endnu en sæson, og jeg ser rigtig meget frem til at løbe på banen foran alle vores skønne fans og sponsorer, som altid gør vores hjemmebane helt unik. Jeg tror, at vi får et rigtig spændende hold, og jeg ser frem til at samarbejde med dygtige Ytting.”

Louise Føns og resten af holdet spiler første kamp i kvindeligaen onsdag d. 31 august kl. 18.30 i Frederiksberg hallerne.