Casper Porsgaard stopper som direktør i København Håndbold

I forbindelse med den nye sæson har Casper meddelt København Håndbold, at han ønsker at stoppe som direktør i klubben, da han har fået en ny mulighed som han ikke kunne sige nej til.

Ejer Kim Mikkelsen udtaler;

”Det er altid ærgerligt når dygtige og vellidte medarbejdere stopper, men det er også en glæde når man ser et talent udvikle sig og flyve videre. Casper kom som ung salgschef til klubben og efter 2 år udnævnte jeg ham til direktør. Vi er stolte af Casper’s udvikling og nu sender vi ham fortjent videre i hans karriere. Hans nye udfordringer er en fantastisk mulighed for Casper, som helt sikkert vil blomstre i hans videre færd i erhvervslivet”.

Kim Mikkelsen ser dog frem mod en spændende sæson og fortsætter;

”Vi kan så glæde os over, at vi tidligere på foråret fik styrket administrationen med Louise Svalastog. Derudover har vi ansat Nikolai Vilsbøll som kommer med en masse friske ideer og gåpåmod og derfor føler vi, at vi lige nu har de rette folk til at tage over. Men selvfølgelig kommer vi og vores partnere til at savne Casper og hans gode humør samt hans store know-how om klubben”.

Casper Porsgaard udtaler;

”Jeg har været utroligt glad for de 4 år jeg har haft i klubben, og senest de 2 sidste år som direktør. Men nu dukkede der en fantastisk mulighed op som jeg havde meget svært ved at sige nej til. Det var en svær beslutning da jeg virkelig så frem til den rejse København Håndbold skal ud på nu. Klubben og Kim Mikkelsen har været utroligt forstående og jeg føler heldigvis at klubben står et godt sted nu med en forbedret økonomi, stort set alle partnere er genforhandlet og teamet på og udenfor banen er på plads og klar til den nye sæson.

Efter 4 år er det en vemodig afsked med rigtig mange gode relationer fortsætter Casper;

”Jeg glæder mig over den positive udvikling som klubben er inde i nu og jeg er meget spændt på den nye rejse som holdet skal ud på. Men jeg vil også gerne benytte lejligheden til at sige tusind tak for denne gang til tidligere og nuværende kollegaer som har gjort det til en fest at gå på arbejde. Også en stor tak til de frivillige, alle fans og klubbens trofaste partnere som jeg virkelig kommer til at savne. Jeg glæder mig til at komme tilbage og heppe i hallen og ønsker kun det bedste for København Håndbold fremover.”

Casper har sidste officielle arbejdsdag fredag d. 12. august. Hvis det medfører spørgsmål omkring klubbens videre færd, så kan man kontakte ejer Kim Mikkelsen for en uddybning.

Vi ønsker Casper held og lykke og vi ved at vi i Casper har en rigtig god ambassadør for klubben, og vi ser meget frem til at se ham i hallen til hjemmekampe fremover.