Ny speaker og en masse nye tiltag til den nye sæson

Ny speaker og en masse nye tiltag til den nye sæson

Truppen kommer snart tilbage og starter træning frem mod den nye sæson mandag d. 18. juli. Her glæder vi os meget til at byde alle de nye ansigter velkommen til København Håndbold.

Der er en masse nye ting i gang mod den nye sæson, hvor vi bestræber os på, at skabe en endnu bedre og mere intens stemning i hallen. Vi rykker udebanefans over på modsatte side i sektion F mens vi rykker fanklubben over på C tribunen. Vi har købt nye trommer og gør alt for at få en masse unge mennesker i hallen. Vi har implementeret et nyt billetsystem i samarbejde med Eventii for at gøre det så nemt og hurtigt at bestille billetter for vores fans, sæsonkortholdere og partnere.

Herudover er vi utrolig glade for at Morten Stig Bork Jørgensen har sagt ja til at speake vores hjemmekampe i den nye sæson. Morten kommer med en masse erfaring og har speaket utallige håndboldkampe i Danmark og fik skabt en god stemning da han speakede en enkelt kamp i sidste sæson. Vi har utrolig store forventninger til dette samarbejde og Morten vil samtidig hjælpe med, at styrke vores fanklub og stemning i Frederiksberg Hallerne generelt.

Morten har bl.a. speaket følgende:

Håndbold VM for kvinderne i 2015.

VM for herrerne i 2019

EM for kvinderne i 2020.

Fra 2018 til 2022 har han været Speaker for Ajax København Herrer.

Speaker for KIF Kolding København fra 2015 til 2018 i Brøndby hallen, samt de europæiske kampe

Han er fortsat Speaker for Nordsjælland Håndbold herrer og har været det siden sæsonen 2014/2015.

En glad Morten Stig udtaler selv om samarbejde:

”Jeg glæder mig rigtig meget til at blive en del af København Håndbold. Siden jeg var inde og speake en enkelt kamp for klubben i november 2021, har jeg haft lyst til at komme tilbage.

Nu glæder jeg mig til, sammen med fans, sponsorer og tilskuere at skabe en kulisse som hører sig til for en hovedstad. Sammen skal vi bære vores hold frem, og give spillerne de ekstra procenter de har brug for i de perioder, hvor holdet har ekstra meget brug for opbakning. For det er det jeg kan. Give mig 100% og levere indlevelse som Speaker hver gang, og sammen med publikum, skal vi lægge pres på modstanderne.

De skal høre og mærke at det er dem der er gæster hos os. Det er vores hjemmebane, og det skal være umådelig svært at slå hovedstadens hold i egen hule. Jeg kommer med en masse gode idéer og ikke mindst energi, så hvis vi får alle med, så bliver vi svære at have med at gøre på hjemmebane. Jeg glæder mig helt vildt meget til at komme i gang. KOM SÅ KØBENHAAAAVN!”

Hvis du glæder dig ligeså meget som os og som Morten til at komme i hallen, så husk at du kan købe dit sæsonkort til den kommende sæson allerede tirsdag d. 12. juli kl. 12.00 her – https://kbhbold.eventii.dk/.