Find din faste plads i hallen

Så er der ikke længe til at spillerne er tilbage fra ferie, og at træningen frem mod sæsonstart begynder. Dette betyder også at du nu kan sikre dig en fast plads i hallen til alle vores hjemmekampe.

Men først vil vi gerne beklage den sene tilbagemelding mht. sæsonkort til den nye sæson. Men vi har implementeret et helt nyt billetsystem til gavn for fans, sæsonkortholdere og partnere i samarbejde med Eventii. Det gør det forhåbentlig nemmere og bedre for alle vores gæster i Frederiksberg Hallen i de kommende sæsoner.

Vi har store forventninger til den kommende sæson med en masse nye dygtige spillere og et helt nyt trænerteam. Vi skal på en helt ny rejse og vi håber meget at det bliver sammen med jer. Vi er i fuld gang med forberedelser og vi kommer til at have stort fokus på stemningen i hallen med en masse nye tiltag. Udebanefans bliver fx rykket over på modsatte side i sektion F mens vi rykker fanklubben over på C tribunen. Vi har købt nye trommer og gør alt for at få en masse unge mennesker i hallen.

I den nye sæson kan I vælge at bruge jeres sæsonkort til A, C, D og E tribunen. Det er først til mølle, så husk at sid klar på tirsdag kl. 12.00 hvor linket vil være åben for jer. Vi kan ikke garantere, at jeres faste plads er ledig da det er først til mølle.

Vi glæder os SOM ALDRIG FØR til at se jer i Frederiksberg Hallen igen og til den spændende rejse vi skal på.

Hent dit nye sæsonkort på tirsdag kl. 12.00 lige her:

https://kbhbold.eventii.dk/

SAMMEN ER VI STÆRKEST!