København Håndbold indgår samarbejde med Greve Håndbold

Det er glædeligt at meddele, at vi har indgået et samarbejde med Greve Håndbold, som i forvejen er en stærk samarbejdsklub.

Fra den kommende sæson skal samarbejdet byde på træning af Greve’s u15 og u17 piger samt u15 drenge. København Håndbold kommer blandt andet til at bidrage med spillere og trænere som skal varetage træningen af de unge spillere og videregive en masse sportslige input til de talentfulde ungdomsspillere.

Vi glæder os utrolig meget over denne aftale, og ser meget frem til dette udvidet samarbejde med en af vores gode samarbejdsklubber. Foruden træning på tværs af klubberne vil der også være flere aktiviteterne for de unge mennesker som vil bidrage til øget stemning i Frederiksberg Hallerne.

Sportsdirektør Louise Svalastog udtaler;

”Vi glæder os utrolig meget over dette samarbejde. I de kommende sæsoner kommer vi til at have et øget fokus på de mange samarbejdsklubber som ligger i nærheden af Frederiksberg. Der er utrolig mange dygtige unge spillere rundt omkring og vi vil jo rigtig gerne have et kendskab til dem og følge deres udvikling, så de måske en dag kan tørne ud for København Håndbold. Derudover vil vi meget gerne have vores mange samarbejdsklubber til at bidrage til en bedre stemning til vores hjemmekampe og her vil vores spillere også bidrage og få et større ansvar for de mange unge spillere som ser op til dem dagligt.”

”Alt i alt glæder vi os til den nye sæson, med mange spændende nye aktiviteter i støbeskeen”.

Byd velkommen til Greve Håndbold med dette øgede samarbejde fra den nye sæson.