Ny cheftræner i København Håndbold

København Håndbold har ansat sin kommende cheftræner

København Håndbold meddelte i sidste uge, at Claus Mogensen stopper efter 6 år i klubben og allerede i denne uge har man erstatningen på plads.

Fra sommer 2022 tiltræder den nuværende Sävehof træner, 33-årige Rasmus Overby, til i København for de kommende 3 år.

Ejer Kim Mikkelsen udtaler;

“Vi er meget glade for at kunne melde ud at Rasmus bliver vores kommende cheftræner. Med sin erfaring de seneste 4 år som cheftræner i Sävehof har han allerede i en ung alder erfaring med både Champions League, EHF og toppen af den svenske række. Samtidigt har vi bemærket hvordan han har udviklet unge spillere, noget der passer perfekt i vores DNA. At Rasmus er tidligere FIF spiller, og er opvokset i hallen gør det jo bare endnu bedre.”

Rasmus Overby udtaler;

“Det er og har været gennem noget tid været min ønske klub i Skandinavien. Med klubbens nye planer for de kommende 3 år er jeg overbevist om, at jeg og staben rundt om holdet kan rykke klubben yderligere. Klubbens ledelse har vist mig en god blanding af langsigtet målsætning, krydret med tilpas ambitiøse kortsigtede ambitioner. Jeg glæder mig til at komme ”hjem” til Frederiksberg Hallen og bringe min familie til Danmark.”

Den sportslige ledelse i klubben forventer snarest muligt at melde ud omkring resten af den sportslige sektor samt yderligere spillere til den kommende sæson.