København sælger Larissa Nusser for rekordbeløb

København har accepteret et meget stort bud på Larissa Nusser fra en CHL klub, hvor Larissa fortsætter sin komet karriere med øjeblikkelig virkning.

Ejer Kim Mikkelsen udtaler;
-“Da vi for 4 år siden hentede Larissa i Hollandske Dalfsen var vi ikke i tvivl – hun var et unikt talent. Jeg er både glad, stolt og sørgmodig ved denne handel. Glad da København Håndbold endnu engang har udviklet en fantastisk spiller, som allerede inden sin 21 års fødselsdag overtog dirigent rollen efter Mia Rej. Stolt fordi vi med kun 6 måneder tilbage af hendes kontrakt kan sælge hende for en rekord transfer i Dameligaen. Sørgmodig er jeg også, da vi mister en meget spændende spiller, men det har vi trods alt gjort mange gange før. Med vores fantastiske træner team og deres evne til udvikle spillere er jeg sikker på vi kan tiltrække nye spændende spillere, der kan supplere vores allerede stærke trup.”

 

Chef træner Claus Mogensen udtaler;
-“Det er altid udfordrende at miste nøglespillere og specielt midt i en sæson gør det mulighederne for at erstatte dem mindre. Larissa har haft en ekstraordinær udviklingskurve i København Håndbold, og det er vi selvfølgelig stolte af, men hun efterlader naturligvis et hul, som skal fyldes ud. Den udfordring har vi stået i mange gange tidligere ved både skader og salg, og jeg har stor tillid til, at vores nuværende trup, kommer til at levere håndbold på et meget højt niveau resten af sæsonen.”

 

Larissa Nusser udtaler;
-“Jeg har elsket alt omkring mit ophold i København. Jeg har fået plads til at udvikle mig og jeg har fået stor tillid fra trænerne undervejs. København Håndbold er utroligt velorganiseret og jeg har altid vidst, at der var styr på alt. Nu har jeg fået muligheden for at prøve Champions League og det var næste step i min karriere. Det har hele tiden været mit ønske at færdiggøre mine 4 år i København Håndbold, men da muligheden opstod 6 måneder før tid, var København Håndbold og temaet heldigvis forstående for denne mulighed. Jeg forlader København Håndbold med de bedste ønsker for holdet – for de fantastiske fans og klubbens fremtid. Jeg vil aldrig glemme mine år her i hovedstaden, der har gjort mig til den person og spiller jeg er i dag.”

 

København Håndbold takker Larissa for mange gode år sammen og ønsker hende det bedste i hendes fremtidige karriere.