København Håndbold indgår partnerskab med Make-A-Wish Danmark

Det er med stor stolthed, at vi i dag kan offentliggøre et nyt og yderst givende samarbejde med Make-A-Wish Danmark.

Make-A-Wish Danmark er en forening, som så dagens lys i 1999 og hvis eneste opgave er, at opfylde børn med livstruende sygdom største ønske. Uanset om børnene vil møde Lionel Messi, stå på scenen med Drake, være Borgmester, Politibetjent eller Balletstjerne, så er det Make-A-Wish Danmarks mission at opfylde ønskerne for derigennem at give både barn og familie, en oplevelse som frembringer håb, styrke og glæde.

Make-A-Wish Danmark har opfyldt over 2.200 ønsker for børn og unge med en livstruende sygdom, som alle har fået en positiv oplevelse væk fra sygdommens mørke side.

Med udgangspunkt i en fælles vision om at skabe uforglemmelige oplevelser og minder for ønskebørnene og deres pårørende, er vi klar til at sparke et fantastisk samarbejde i gang.

Direktør Casper Porsgaard udtaler;

”Vi glæder os helt enormt til at komme i gang med dette partnerskab og vi er stolte over, at Make-A-Wish rakte ud til os, og så os som den perfekte platform til at hjælpe ønskebørnene og deres familier. Vi går meget ydmygt til opgaven og ligesom med vores andre CSR-partnerskaber, så vil vi vise, at vi er mere end bare en håndboldklub. Vi vil bruge vores store berøringsflade til at støtte Make-A-Wish mest muligt kommercielt, men i endnu højere grad de syge børn som besøger os. Vi håber, at vi og spillerne kan medvirke til, at gøre en forskel og give børnene uforglemmelige oplevelser som de vil tænke på med et stort smil. Vi ser frem til de spændende aktiviteter som venter, og vi håber inderligt at vores fans og partnere vil støtte op om denne gode sag – ligesom de altid plejer at gøre”.

Bestyrelsesmedlem i Make-A-Wish Gry Hammerborg udtaler;

”Vi er utrolig stolte af vores nye samarbejde med København Håndbold – som i vores øjne, er en visionær klub, der rækker ud over det at være et elitehold. Og ved samarbejdet med os viser de, at de også har både mod og vilje til at gøre noget godt for de livstruende syge børn i Danmark. Vi glæder os til at vi sammen skal i arbejdstøjet og finde nye spændende veje til at indfri ønskebørnene største drømme”.

Du kan allerede møde det første ønskebarn på banen til kampen mod Nykøbing d. 2. november. Køb din billet her.