Mogensen: Vi nød virkelig den opbakning vi fik i dag.

Her til eftermiddag inviterede Carlsberg alle vores fantastiske fans i Frederiksberg Hallen til et brag af en håndboldkamp mod Aarhus United. Der var lagt op til et spændende opgør, hvor begge hold kæmpede for 2 point til kontoen. Heldigvis trak vi det længste strå og fik en velfortjent sejr på 26-22.

Vi fangede en glad cheftræner til en lille snak kort efter opgøret;
-” Uha, det var virkelig en dejlig dag i hallen i dag. Vi fik 2 point med os videre og nød de fantastiske rammer i hallen til fulde. Det var så dejligt at se så mange mennesker på lægterne, og at alle samtidig var med til at skabe en forrygende stemning som gav os ekstra tro på tingene, siger Claus Mogensen og fortsætter;

-“Udover 10 min mod slutningen af første halvleg, er jeg rigtig godt tilfreds med pigernes indsats. Attituden og udstrålingen var helt i top, og i perioder spiller vi også en rigtig fin gang håndbold. Defensivt var det også en fremragende præstation, hvor vi fik gjort det rigtig svært for Aarhus at komme til afslutninger.”

-” Til sidst vil jeg bare igen rette stor til publikum i dag. De var en meget stor støtte til pigerne, og specielt i perioden, hvor vi var i modgang, var det en meget stor hjælp. Jeg håber alle vil komme igen, når vi spiller mod Herning-Ikast den 18. oktober.”

Der var mere end en håndboldkamp på programmet her til eftermiddag.
Carlsberg havde blandt andet sørget for at alle tilskuere kunne gå hjem og nyde enten en Cola Zero eller en den ny Tuborg NUL efter kampen. Derudover tog vi hul på denne måneds støttekampagne i Bambusa Kvindeligaen. I dag spillede begge hold i lyserøde strømper, som symbol på vores fælles målsætning om at samle ind til knækcancer. Tak til alle jer der støttede op og gav jeres bidrag.

Til sidst havde vi besøg af vores samarbejdspartner FANT, der satte prikken over i’et i #mærkstøtten .
Vi samlede ind til det fantastiske projekt, som Josephine Touray står i spidsen for i Sierra Leone og det var vidunderligt at se, hvor godt alle tog i mod projektet og gav deres bidrag. Tusind tak til alle for at støtte op og medbringe både brugte sko- og bolde. Vi glæder os til at sende det hele videre så det kan få nyt liv.

Kampfakta
Resultat: 26-22 (13-14)
Målscorer
9 Petrén
6 Nusser
3 Føns
2 Hjertner
2 Wildbork
1 Lykkegaard
1 Mellegård
1 Hvenfelt
1 Hansen