Carlsberg bliver ny stor Partner i København Håndbold

Det er med stor stolthed i stemmen, at vi i dag kan præsentere Carlsberg som ny partner.

Med det nye partnerskab følger et nyt navn til vores VIP-lounge i Frederiksberg Hallen, der fremover kaldes ”Carlsberg Loungen”. Udover at være ny leverandør af både øl og vand til vores VIP-gæster og fans, kommer Carlsberg også til at være ny aktiveringspartner og vil blandt andet være repræsenteret som kamppartner til kampe i den kommende sæson, samt en masse spændende tiltag for vores erhvervsnetværk.

Hos Carlsberg er der stor glæde over det nye samarbejde og Regional Manager Jesper Thomsen udtaler:
-“Vi er utrolig glade for dette nye lokale partnerskab med København Håndbold. Vi glæder os til at prøve kræfter med håndbolden i København og vi har allerede planlagt flere spændende aktiviteter og sjove kamppartnerskaber.  Der er et utroligt stærkt erhvervsnetværk i klubben og vi glæder os helt enormt til, at blive en del af rejsen sammen med de trofaste fans og partnere siger Jesper og fortsætter:

– For Carlsberg er håndbold også et forholdsvist nyt område at arbejde i, men arv og kultur har altid drevet Carlsberg, og derfor glæder vi os til at skabe en stærk forbindelse til fansene, spillerne og mindst være med til at tiltrække nye partnere. Med udgangspunkt i den fælles unikke historie og rødderne plantet solidt i vores lokalområde glæder vi os til at tage hul på samarbejdet.”

 

Hos København Håndbold er der ligeledes stor tilfredshed med aftalen og direktør Casper Porsgaard udtaler:
-“Vi har i en årrække forsøgt at lande et partnerskab med Carlsberg og at det nu er lykkedes er en fantastisk nyhed for klubben. Carlsberg kommer til at stå i spidsen for en masse nye aktiviteter for både fans og partnere. Vi skal blandt andet på rundvisning, have ølsmagninger, sjove kamppartnerskaber og så glæder vi os selvfølgelig til at byde vores partnere indenfor i ”Carlsberg Loungen” i de kommende sæsoner siger Casper og afslutter:

– Som klub er vi virkelig stolte og ser det som en blåstempling, at vi som klub kan tiltrække nye store nationale og internationale virksomheder som Carlsberg. Det beviser også, at vi sammen med vores stærke team og loyale partnere har fået oparbejdet et utroligt stærkt ry for vores netværk. Det kan vi godt være stolte af.”

Tag godt imod Carlsberg som allerede er på plads i VIP’en til vores første hjemmekamp i den nye sæson på lørdag d. 4. september mod Silkeborg.

 

Billetter til kampen kan findes her.