København Håndbold udlejer Nyala Krullars

København Håndbold vil til den kommende sæson udleje det hollandske stortalent Nyala Krullaars til EH Aalborg i 1. Division.

Nyala Krullaars fik endelig comeback til weekendens Santander Final4 efter 10 måneders genoptræning. Kort før sæsonen pådrog Nyala sig en korsbåndsskade og nåede  aldrig at komme i kamp i Bambusa Kvindeligaen den forgangene sæson, så derfor var der ekstra stor glæde da hun løb på banen i Sydbank Arena i søndags.
Det var fantastisk at slutte sæsonen af med både spilletid og mål fra vores unge hollænder.

Nu venter der Nyala en spændende sæson i 1. division, hvor hun forhåbentlig for alvor kan få gang i sit spil igen og få masser af spilletid.

 

Cheftræner Claus Mogensen udtaler; 

– “Nyala er absolut en spændende spiller, der bliver interessant at følge i de kommende sæsoner. Fordi denne sæson desværre blev ødelagt af en korsbåndsskade, har vi sammen med Nyala prioriteret max spilletid til hende i den kommende sæson og har derfor vurderet at chancerne er størst hos EH Aalborg. Nyala har fortsat kontrakt hos ås  i 2 år  og vi håber, at hun på denne måde kan udvikle sig efter sin skade og vende stærkt tilbage til os.”

 

Nyala Krullaars udtaler;

– “I denne sæson, har jeg kæmpet mig tilbage fra en alvorlig skade og jeg har set frem til at komme på banen igen. Det var virkelig dejligt at få comeback i Final 4. I samråd med klubben, har vi vurderet at spilletid er det allervigtigste for mig lige nu, og derfor tager jeg på et spændende ophold hos EH Aalborg, der i Allan Heine har en spændende træner som jeg tror på, at jeg kan udvikle mig under. Jeg glæder mig til et nyt spændende eventyr i Aalborg.”