Christina Wildbork tager endnu en sæsonmed tigeren på brystet

København Håndbold og Christina Wildbork har forlænget samarbejdet til sommeren 2022. 

Cheftræner Claus Mogensen udtaler;

– “Christina har virkeligt arbejdet hårdt på for at få fysikken på plads og vi er alle blevet bekendt med hendes spidskompetencer. Når hun lykkedes på dagen kan hun være utrolig giftig for alle hold, det så vi f.eks. senest da vi spillede mod Herning-Ikast i slutspillet. Det håber vi naturligvis på kommer til at gentage sig i weekenden, når vi spiller Santander Final4.”
– “I den kommende sæson bliver konkurrencen en del større i bagkæden og Christian skal arbejde videre med sin stabilitet fra kamp til kamp. Vi glæder os til at følge hendes udvikling yderligere i den kommende sæson.”

Christina Wildbork udtaler;

– “Da jeg sidste efterår startede med at træne håndbold igen efter en lang pause, havde jeg slet ikke regnet med at jeg ville få håndboldglæden tilbage. Men der gik ikke ret lang tid, før jeg igen kunne mærke hvor fedt det var at spille på et hold med ambitioner. Samtidig har både klubben og pigerne taget mig med storm.”
– “På papiret bliver vi mange bagspillere i den kommende sæson, men det ser jeg kun som en mulighed for at blive en endnu bedre håndboldspiller, og så glæder jeg mig selvfølgelig til vi kan presse os på i toppen af ligaen. Jeg trives fantastisk i København og er klar til at give den gas endnu en sæson.”

Christina Wildbork fortsætter med at bære nummer 11 på ryggen.