København håndbold skriver 2-årig kontrakt med den hårdtskydende svenske landsholdsspiller Mikaela Mæssing

Der er med stor glæde og stolthed, at vi kan præsentere endnu en svensk landsholdsprofil i truppen til den kommende sæson! 

27-årige Mikaela Mässing tiltræder truppen til den kommende sæson og 2 år frem,  efter en sæson i den rumænske storklub Baia Mare.

Cheftræner Claus Mogensen udtaler;
– ” Vi glæder os til at indlemme Mikaela i truppen. Det er nogle rigtig spændende kompetencer vi får med Mikaela på holdet.
Mikaela har en stor fysik, som fylder meget i forsvaret, hvor hun kan dække både 2’er og 3’er. Offensivt kommer hun med stor skudkraft og har en ægte målnæse. Vi ser frem til at kombinere det med nogle af de bevægelige spillere, vi har allerede har i truppen.
Mikaela var godt i gang med at tilspille sig en nøglerolle på det svenske landshold, da hun blev skadet. Det spor er vi sikker på vi kan hjælpe hende tilbage på.

Ejer Kim Mikkelsen udtaler;
– ” I denne sæson har vi været ramt af så mange skader på vitale spillere, at vi har ønsket en lidt større bredde til den kommende sæson, hvor vi angiveligt træder ind i den europæiske turnering igen. Vi har mange unge talenter og det er fantastisk at folk kan se, hvor dygtige trænerteamet er til at få den ene unge spiller efter den anden udviklet. Med Mikaela får vi en spiller med erfaring både fra landshold og Europa turneringer, hvilket forhåbentlig kommer til at gavne os i den kommende sæson.

Mikaela Mässing udtaler;
– Efter jeg forlod Sverige og Hoor65 har jeg haft et turbulent år, hvor jeg med 1 år i Tyskland og et år i Rumænien desværre blev korsbåndsskadet inden sæsonen kom i gang. Nu er jeg i fuld gang med genoptræningen der år som den skal og så glæder mig til at spille i København, specielt når deres fantastiske fans kommer tilbage i hallen. Og så håber jeg at kunne vinde nogle medaljer med holdet, det er mit store mål.

Vi glæder os til at byde Mikaela velkommen på Frederiksberg.