København Håndbold forlænger med to store profiler frem til 2024 og 2025.

Andrea Hansen og Amalie Milling, har på trods af deres unge alder allerede stor erfaring i Kvindeligaen og hos os i København Håndbold.
De to talenter fik begge debut i 2018 og har siden bevist, at de hører til i toppen på hver deres position.
Andrea og Amalie var begge med i bruttotruppen til VM i Japan i 2019, efter en flot sæson hos os i København Håndbold. Til EM i Danmark sidste år, kunne Andrea finde sit navn på den endelige bruttotrup og fik sin debut i kampen mod Slovenien, hvor hun også kom på måltavlen flere gange.

Vi er utrolig stolte over de to forlængelser og ser frem til mange spændende år med Andrea og Amalie på holdkortet.

Claus udtaler om forlængelsen af Andrea Hansen; 

– ”Vi er meget glade for forlængelserne med både Amalie og Andrea. I løbet af de seneste sæsoner, har de begge udviklet sig til at have nøgleroller for os og det er fantastisk, vi nu kan bygge fremtiden på dem.”

– ”Andrea er jo et produkt af vores moderklub, og begyndte at træne med os for 4 år siden. Siden da har hun kontinuerligt udviklet sig, hvilket kulminerede med udtagelsen til EM i december. Vi er dog overbeviste om, at der stadig er en masse uforløst potentiale tilbage i Andrea, og glæder os over, den fortsatte udvikling kommer til at ske i København Håndbold.”

Andrea udtaler;
– ”Jeg har valgt at forlænge min kontrakt med København Håndbold af flere årsager. Jeg ser stadig at det er et sted hvor jeg kan udvikle mig rigtig meget som håndboldspiller og putte flere lag på mit spil. Så synes jeg at klubbens fremtidige ambitioner stemmer godt overens med hvad jeg selv har af ambitioner, f.eks at skulle spille europæisk.”

– ”Socialt føler jeg mig godt hjemme i København Håndbold. Vi har et rigtigt stærkt sammenhold hvor alle byder ind og alle kan med alle.”

 

Sidste sæson fik den dengang 19-årige Amalie Milling sit endelige gennembrud i København trøjen, da hun på grund af Johanna Bundsens graviditet, kunne se frem til rollen som 1. målmand. På trods af den store ændring, løste Amalie opgaven til UG og viste at hun ikke var bange for at bære ansvaret på sine skuldre.
Amalie Milling befinder sig i indeværende sæson på en flot 8. plads i statistikken over højeste redningsprocenter og vi er overbeviste om, at man også kan finde hendes navn øverst på listen i den kommende fremtid.

Claus udtaler om forlængelsen af Amalie Milling;
– ”Amalie kom til os for 2,5 år siden, hvor hun skulle stå i lære hos Emily Sando og Johanna Bundsen. Skader hos begge gjorde, at hun blev kastet for løverne i Champions League med flere flotte præstationer som resultat.”

– ”Med målvogtere ser man ofte, at de når op i den internationle elite et godt stykke oppe i 20’erne. Med sine 21 år er Amalie allerede langt fremme og var også en del af bruttotruppen til EM i december. Derfor er vi også sikre på, at Amalie vil udvikle sig til en målvogter i international klasse. Det er naturligvis meget glædeligt, den udvikling kommer til at ske hos os.”

Amalie udtaler;

– ”Jeg har været og er rigtig glad for min tid i København Håndbold, og har derfor valgt at forlænge med klubben. Vi har et godt træningsmiljø med dygtige mennesker omkring, hvor jeg hele tiden bliver udfordret. Jeg føler mig samtidigt meget tryg og tilpas i klubben.”

– ”Jeg ser derfor København Håndbold som det rigtige sted for mig at udvikle mig yderligere som håndboldspiller, både den fysiske og mentale del. København håndbold har ligeledes ambitioner om at være i toppen af ligaen og spille internationalt, og det vil jeg meget gerne være en del af.”

 

Vi glæder os allerede til at se vores to unge stjerner fortsætte deres udvikling både hos os og i landsholdsregi.

 

 

Amalie Milling præsenteres af Eventudlejning
Andrea Hansen præsenteres af KOJ Regnskabsservice