Aimee Von Pereira forlader København Håndbold til sommer.

Den unge tyske forsvarsklippe har valgt at gøre brug af sin klausul og forlader derfor København Håndbold efter indeværende sæson.
Aimée kom til klubben sidste sæson og har udviklet sine forsvarskvalifikationer lige siden. Efter salget af Mia Rej viste Aimée, at hun også besidder angrebskvaliteter og i den farlige kontrafase.

Aimee udtaler;

– “Det har været to fantastiske år med dejlige holdkammerater og et meget professionelt klubmiljø. Nu er tid for mig til at tage det næste skridt i min karriere og jeg vil gerne benytte lejligheden til at sige tusind tak til klubben, truppen og alle de mennesker som jeg har mødt i min tid i København Håndbold.”

Claus udtaler;

– “Vi er selvfølgelig ærgerlige over, at Aimée rejser. Efter hendes ankomst for 2 år siden, har hun vist os sine forsvarskvaliteter og blev ret hurtigt et defensivt omdrejningspunkt for os. I denne sæson har hun taget nogle store skridt i angrebsspillet, og vi ville gerne have fortsat den udvikling. Men da vi ikke kunne love Aimée den rolle hun selv drømmer om at have offensivt, har Aimée valgt at søge videre og prøve sig af et andet sted.”

Aimée Von Pereira skifter til den franske klub OGC Nice.