København Håndbold henter talentfuld højre back med øjebliklig virkning.

Den 19-årige højre back Clara Skyum Thomsen tiltræder med øjeblikkelig virkning og kommer fra et kort ophold hos SønderjyskE i 1. division. Nu er hjemmebanen flyttet til København, hvor Clara vil være på holdkortet resten af denne sæson og i næste sæson.

Clara fik sin debut i hjemmekampen mod Silkeborg, hvor hun allerede viste gode takter. Vi glæder os rigtig meget til at følge hendes udvikling.

Claus udtaler;
– ”Vi er meget glade for aftalen med Clara Thomsen. Vi holder hele tiden øje med danske- og udenlandske talenter, som har stort potentiale, og som vi tror, kan udvikle sig til landsholdsspillere. Det har vi i de sidste par år haft gode erfaringer med, blandt andet med Milling, Andrea og Larissa, og vi tror at vi kan hjælpe Claras udvikling i samme retning.

– Vi tror meget på hende, men det kræver hårdt arbejde og stor tålmodighed og så skal hun med tiden nok udvikle sig til at blive en bærende spiller for os. Hun er en spændende spiller, som har en god fysik, et godt skud og som godt kan lide at spille fysisk i forsvaret, så hun har gode forudsætninger for at gennemgå en god udvikling i de kommende år. ”

Clara udtaler;
– ”Jeg er meget glad for, at have fået muligheden for, at spille for København håndbold. Det er en klub, med store ambitioner og en spillestil jeg længe har set op til. Jeg er klar til at give den alt jeg har, og samtidig udvikle mig som håndboldspiller, under nogle meget dygtige medspillere og trænere.”

 

Tag endelig godt imod Clara og byd hende velkommen i klubben.
Du kan se Clara i aktion allerede igen i morgen, når hun og resten af truppen drager mod det jyske og gæster Aarhus United. Kampen sendes direkte på: Aarhus United | Facebook fra kl. 14.00.