Sejr i sæsonens første hjemmekamp

Onsdag aften spillede København Håndbold første hjemmekamp i Bambusa Kvindeligaen mod Horsens Håndbold Elite. Med er resultat på 29-26 sikrede holdet sig sin første sejr og får dermed en god start på den nye sæson.

Cheftræner Claus Mogensen udtaler:
– Vi er utrolig glade for at få 2 point her til aften. Det er tydeligt at se at vi er under et kæmpe pres, specielt i anden halvleg. Det gør mig rigtig glad at se hvor god en moral holdet har og at vi evnede at steppe op, specielt i forsvarspillet. Det gjorde, at Johanna Bundsen fik redninger og at vi dermed kunne udnytte kontramulighederne. Det synes jeg vi udnyttede virkelig godt.

– Det var langt fra en perfekt kamp og niveauet svingede meget i løbet af kampen. Der var flere fejl i både forsvar – og angrebsspillet, men igen er jeg godt tilfreds med at moralen hjælper os tilbage i kampen

– Til sidst vil jeg gerne lige nævne at det var en kæmpe fornøjelse at være tilbage i Frederiksberg-Hallerne. Det er mit og resten af teamets opfattelse, at stemningen stadig er høj, selvom hallen på grund af corona restriktionerne ikke kan være fyldt helt op med tilskuere. Specielt da kampen spidsede til kunne vi virkelig mærke opbakningen og det var virkelig en kæmpe gave at give til holdet.

 

Kampfakta
Resultat:
29-26 (15-14)

Målscorer:
10 Rej
4 Hvenfelt
3 Føns
3 Nusser
3 Hansen
2 Blomstrand
1 Hjertner
1 Petersen
På mandag drager København Håndbold afsted til sæsonens anden kamp, hvor de møder Skanderborg Håndbold.