Inspirationshistorie fra erhvervsnetværket: Frederiksberg Ølbar
Umiddelbart efter Mette Frederiksen og Regeringen lukkede for restaurationerne, startede Carsten Oechsner med at sælge ud af lageret af flaskeøl som take away, men derefter lukkede han ned og sendte medarbejderne hjem med løn.
“Covid-19 har lukket fuldstændig ned for gæster og forretningen, men at dømme ud fra de tilbagemeldinger, vi har fra vores gæster, så tror jeg, at vi efter Corona får den samme forretning igen,” forklarer Carsten Oechsner og forsætter:
“Hverdagen har ændret sig på den måde, at mange af de opgaver, man tit har udskudt, er blevet lavet,” siger han og fortæller, at der er blevet fikset en masse håndværkerting, nye toiletter og oprydning, ligesom han sammen med bestyrerne har ideudviklet og fundet på nye tiltag, der skal rulles ud, når barerne igen åbner.
Mens hans egen forretning er lukket, forsøger han alligevel at hjælpe andre.
“Jeg tror meget på, at det handler om at gå forrest og se positivt på situationen. Jeg deler gerne opslag fra kollegaer og poster på Instagram, når jeg får en take away kaffe eller henter noget mad,” forklarer han og forsætter:
“Jeg htog et aktivt valg om at sende mine bartendere hjem med løn. Jeg ved, de er superdygtige og gode ambassadører, så jeg valgte at sende dem hjem med løn, og så håber jeg, at jeg kan blive omfattet at Statens hjælpepakker”, siger han og slutter:
“Vi har virkelig fået mange positive beskeder. Gamle venner, jeg ikke har set i mange år, har købt gavekort for at støtte, ligesom gamle medarbejdere og gæster var forbi og købe flaskeøl og gavekort for at hjælpe os igennem, og det varmer jo alt sammen,” slutter han.
Frederiksberg Ølbar er personlig profilpartner for Louise Føns.