Nyt spændende partnerskab hos København Håndbold

København Håndbolds spillere bliver godt kørende de næste 15 måneder efter at Swapfiets og København Håndbold i dag indgik et spændende partnerskab.

Swapfiets bliver en fast del af partnerkredsen i København Håndbold og vil fremover være aktiv i #Hovedstadensstærkeste og vil ligeledes give maksimal støtte på lægterne til alle hjemmekampe i Frederiksberg Hallerne. Hos København Håndbold er der store forventninger til et sjovt og spændende samarbejde. Salgschef Casper Porsgaard udtaler om partnerskabet:

”Vi glæder os til et aktivt partnerskab, hvor vi vil øge kendskabsgraden for Swapfiets til det københavnske erhvervsliv og selvfølgelig til vores mange lokale fans. Vi er sikre på, at vi kan hjælpe Swapfiets på deres i forvejen imponerende rejse i København. Vi har allerede mange sjove aktiviteter i kalenderen, så både fans og partnere kan glæde sig til et anderledes og sjovt partnerskab”.

Også hos Swapfiets er der store forventninger og stolthed over partnerskabet og Brand Activation Manager hos Swapfiets Danmark Maria Andersen udtaler:

“Ikke nok med at København Håndbold er en spændende klub med et stort potentiale, så forsøger klubben at skabe en stærk håndboldkultur med engagerede rollemodeller og herigennem bidrage til sundhedsfremme, aktivitet og trivsel. Hos Swapfiets forsøger vi at bidrage til en lignende udvikling. Det er tydeligt, at folk er blevet mere bevidste om, at cyklisme gavner både klimaet, sundheden og økonomien. Vores partnerskab med København Håndbold er indgået med en forhåbning om, at vi herigennem kan være med til øge interessen for sund og bæredygtig hverdagscykling. Vi er meget stolte af dette partnerskab, og vi glæder os til at se holdet køre nemt og bekymringsfrit i gennem sæsonen”.

Maria Andersen ser også frem til at blive en del af netværket og slutter:

“Vi håber, at samarbejdet vil styrke vores arbejde mod at gøre cyklen til det oplagte og trygge valg i hverdagen og dermed skabe en sundere og mere bæredygtig by med cyklen som løftestang. Vi glæder os også rigtig meget til at være en del af København Håndbold “familien” og støtte klubben både på og udenfor banen”.

Læs mere om swapfiets på: https://swapfiets.dk/

Konceptet bag Swapfiets er særdeles simpelt og brugervenligt. For et fast månedligt beløb på 175 kr. (150 kr. for studerende) får man som kunde en Swapfiets kvalitetscykel med det ikoniske blå forhjul og syv gear. Abonnementet sikrer, at ens Swapfiets altid virker, og reparationer samt al service er inkluderet i prisen.

Swapfiets differentierer sig fra andre cykelkoncepter, da man ikke længere skal bekymre sig om, at ens cykel går i stykker. Ydermere hvis man skulle være så uheldig at få sin Swapfiets cykel stjålet på trods af dobbeltlåsen, er man som kunde dækket af den integrerede tyveriforsikring og opkræves kun 450 DKK i selvrisiko, og indenfor 1 dag får man en ny Swapfiets – enkelt og enestående. Hvis der er noget galt med ens Swapfiets, kan man ringe eller bruge app’en, så sørger Swapfiets for at reparere cyklen, hvor og hvornår det passer inden for 1 dag.