En svær udebanekamp venter i Viborg

København Håndbold møder i aften Viborg HK på udebane kl. 20.30, og det er en arena, der både har budt på sejre og nederlag gennem tiden.

Cheftræner Claus Mogensen har haft en enkelt træning til at gøre spillerne klar til kampen mod Viborg HK, da København Håndbold først landede mandag aften fra Montenegro.
– Vi ser frem til aftenens kamp mod Viborg HK, som er svær, men vi har også taget en masse positivt med fra Montenegro, som giver os stor tro på en sejr. Viborg har leveret flotte resultater i EHF Cuppen og er allerede videre fra gruppespillet, så vi ved, at de kommer med selvtillid, siger Claus Mogensen, der forsætter:
– Jeg tror, at det bliver en rigtig god og lige kamp, hvor vi kommer til at møde et fysisk stærkt hold, som også står stærkt og disciplineret defensivt, så vi skal være grundige i vores angrebsspil. Vi ved også, at Viborg har mange duelstærke spillere, som vi konstant skal være opmærksomme på, samt en Line Haugsted, der ser skarp ud på sine langskud, forklarer han og slutter:
– Vi vil selvfølgelig gerne levere godt forsvarsspil, så vi holder scoren nede, men også give os selv de bedste forudsætninger for at løbe kontra.

Kampen spilles kl. 20.30, og du kan se den på TV2Sport, TV2Play, Frederiksberg Ølbar og Freddy’s bar.