Mogensen: “Jeg er virkelig stolt”

København Håndbold slog her til aften de forsvarende danske mestre på egen bane med hele 31-23 og har nu seks point ned til FCM Håndbold på andenpladsen.

Nykøbing Falster og København Håndbold fulgtes ad til 22-22, da der manglede 12 minutter, men derefter satte tigrene turboen på og vandt kampen med 31-23.

– Der er ikke nogen tvivl om, at det var en virkelig vigtig sejr, vi napper dernede i dag. Jeg er virkelig stolt af den indsats, der bliver leveret i dag, hvor vi generelt spiller en god kamp, siger cheftræner Claus Mogensen, der blev vidne til en kamp i netop så højt et tempo, som forventet.
– Der var et hæsblæsende tempo fra start, hvor begge hold kommer med et enormt tryk.

Holdene dansede tæt frem til det 48. minut, hvor der stod 22-22 på tavlen, men så satte tigrene turboen til.
– Lige deromkring begynder vi at blive rigtig dygtige i forsvarsspillet, og Johanna lukker helt af. Samtidig spiller vi med god ro og en moden afklarethed i vores angrebsspil, hvor vi i alle angreb får tilspillet os store chancer, og så stikker vi af, forklarer han og glæder sig over, at de to point er med til at give et forspring ned til FCM Håndbold på andenpladsen med hele seks point.
– Vi går efter førstepladsen i grundspillet. Når situationen er, som den er, så vil vi gerne tage den, det skal der ikke herske tvivl om, men der venter stadig nogle rigtigt svære opgør mod de andre tophold og dertil mod de hold, der ligger og kæmper med om de sidste slutspilspladser, og når man gør det, har man til vane at finde ekstra ressourcer i de kampe, så der er ikke noget, der er afgjort endnu, men selvfølgelig går vi efter at vinde de sidste fem kampe. Vi vil altid vinde, og også grundspillet, siger Claus Mogensen, der roser dagens kulisse, men tilføjer et lille men.
– Vi havde igen en del af vores egne fans i ryggen, og det var dejligt. Der var en meget intens stemning i arenaen, og det er en fantastisk ramme, men jeg synes nu altså nok, at Frederiksberg Hallen sagtens kan konkurrere med den, slutter han med et skævt smil.

Kampfakta 23-31 (14-15)
Tilskuertal: 1052

Målscorere:
6 Mia Rej
5 Louise Føns
5 Jenny Alm
3 Kelly Dulfer
3 Debbie Bont
3 Mai Kragballe
1 Louise Svalastog
1 Line Bjørnsen
1 Maria Lykkegaard
1 Hanna Blomstrand
1 Myrthe Schoenaker

/JMT