Anfører Alm: Rej og jeg skal gå forrest

København Håndbolds trænerteam har valgt bagspiller Jenny Alm som anfører og playmaker Mia Rej som viceanfører.

Jenny Alm er svensk A-landsholdsspiller og kommet til København Håndbold i sommerpausen, og hendes venlige og imødekommende væsen blev hurtigt bemærket af trænerteamet, og i opstartsperioden blev de enige om, at Jenny Alm skulle være ny anfører med Mia Rej som viceanfører.
– Jenny kommer med en masse national og international erfaring, og det kombineret med hendes håndboldmæssige kvaliteter betyder, at hun får en stor rolle hos os. Hun er samtidig en god pige, der går forrest og formår at samle folk, siger Claus Mogensen om valget af Alm, der bliver suppleret af Mia Rej som viceanfører, og det partnerskab glæder Jenny Alm sig til.
– Mia Rej og jeg skal på og udenfor banen gå foran og sørge for, at vi får alle med. Ikke kun med ord, men med handling og kropssprog, forklarer Jenny Alm, der er glad for, at trænerteamet har tillid til hende i hvervet som anfører.

Skiftet fra Esbjerg til København har været forholdsvist let, selv om der har været mange nye ting at forholde sig til, fortæller bagspilleren.
– Det har været en god opstartstid men med mange nye ting at forholde mig til. En ny lejlighed, en ny by og blive spillet ind på et nyt hold, men det er gået rigtigt fint, og jeg har det godt. Jeg er faldet godt til, og jeg synes, vi på holdet har det godt sammen og har haft nogle rigtigt gode træningslejre, så det er gået fint, siger hun og forsætter om det nye mandskab:
– Jeg forudser, at vi bliver et hold, der løber meget, for vi har en god målvogter, der kan sætte spillet hurtigt i gang, og jeg håber, at vi dermed får nogle nemme kontramål. Vi har arbejdet meget med forsvaret, så vi kan hjælpe vores målvogtere til at få de bedste forudsætninger, fortæller Alm, der glæder sig til at have Frederiksberg Hallen med sig og ikke mod sig.
– I Esbjerg er der en stor hal, men her kommer fansene tættere på, og de er næsten med nede på banen, så jeg synes, der har været en rigtig god stemning, når vi har spillet her, så jeg glæder mig til at have opbakningen i ryggen, smiler hun.

København Håndbold fik en god start på sæsonen med en sejr over TTH i Santander Cup på hele 22-34, og netop TTH er modstanderen i den første kamp i HTH GO Ligaen.
– Vi får hårdere modstand end sidst. Det er der ingen tvivl om. Vi fik en god start, og Bundsen fik rigtigt godt fat, og så gik kampen jo rigtigt fint, men det kommer til at kræve samme koncentrerede indsats fra start, og vi skal spille ligeså godt, som vi gjorde, for nu skal vi have en god start på ligaen også, slutter Alm, før hun sammen med resten af holdet tog til Sverige for at samtræne med Lugi.

/JMT

Køb billet eller KBH Kortet her