Grundspillets sidste udekamp går til Århus

Grundspillets sidste udebanetur går mod Århus, og cheftræner Bo Spellerberg kommer der med sin sidste optakt i dette års grundspil, hvor kampen i dag mod Aarhus United er blevet flyttet til Djurslands Bank Arena.

-“Vi lever stadig i kampen om 5. pladsen, men er dog stadig afhængig af lidt hjælp fra de andre resultater, da Silkeborg-Voel er bedre end os indbyrdes. Silkeborg møder i dag Team Esbjerg på udebane og det ville da være herligt hvis Esbjerg bare fortsatte deres sejrs stime i Kvindeligaen. Så er bolden i hvert fald spillet tilbage i vores hænder og vi kan rette fuldt fokus mod vores sidste 2 grundspils kampe, hvor det kræver at vi minimum henter 1 point på netop Silkeborg-Voel.

Første opgave er i dag ude mod Aarhus United, der vel sagtens kan siges at have haft en tumultarisk sæson med en del uro. Efter en meget svær organisatorisk periode virker det til, at der er kommet godt styr på tingene internt og det tegner allerede lyst frem mod næste sæson, hvor man bl.a. lige har skrevet kontrakt med dette års topscorer i ligaen, Line Berggren Larsen.

Men fokus er nu på indeværende sæson og de 2 point der er på spil i dag, som er så vigtige at det skal kunne ses at vi har mere brug for dem end Aarhus United. Så for os bliver det endnu en test af vores koncept og om vi formår at blive i det og håndtere hvilke overraskelser Aarhus United måtte komme med.

Jeg må dog også indrømme at optimismen er stor… her gælder det ikke så meget spillet på banen, men mere tingene omkring vores egen organisation. Vores salgs- og eventmand Nikolai og jeg har i de sidste par dage kæmpet lidt en kamp med vores kære assistent træner Mikkel. Han har haft lidt problemer med sine whereabouts og har på den bekostning lykkedes med ,at få sig en busbøde.  Vi har naturligvis forsøgt at støtte ham bedst muligt og være der for ham i det omfang det har været nødvendigt.
Det vælger Mikkel så at belønne os for i dag med, at tage henholdsvis Nikolais ynglings flødebolle og min ynglings kage(træstammen) med i bussen. Der var ikke et øje tørt.
Læg dertil at vi endnu engang skal bespises efter kampen af Mikkels forældre med ”tapas ala Randers”. Herunder er spændingen stor om vi endnu engang er så heldige, at der til dessert er ”Muffinen fra Himlen”. I kan godt høre det… Det kan jo næsten kun blive en god dag.

I skal dog ikke snydes for et par spørgsmål.
Er det blevet en trend at tage sol igen?

For vi Brandenborgs jubelscene at se?

Kan Esbjerg Slå Silkeborg?

Har pigerne fået en hold frisør?

Vi ønsker alle en rigtig god kamp!