10 år med København Håndbold

I dag d. 28 Februar 2023 markerer 10 års dagen for hvornår København Håndbold blev præsenteret til offentligheden.
Med tigerlogoet som symbol, så København Håndbold dagens lys ved en præsentation i Københavns Zoo.

Ejeren gennem alle 10 år Kim Mikkelsen husker følgende fra dagen;
-“Mange af spillerkontrakterne og de sidste store sponsoraftaler blev underskrevet i døren inden vi gik ind, så det var meget hektisk.
Største delen af den danske sportspresse var mødt op, og var spændte på vores ambitioner og hvem der stod bag.
Det var en sjov dag, og det glæder mig inderligt at vi fik skabt et godt fundament og har fået sat Østdanmark på håndboldlandkortet.”

København Håndbold blev som de fleste bekendt Danske mestre i 2018, og har siden sølvmedaljen i 2017 været i den øverste del af den danske kvindeliga.

Direktør Louise Svalastog udtaler;
-“Det er en fantastisk rejse som klubben har været på, og jeg føler mig meget privilegeret at have været med 4 år som spiller og derefter nu som direktør. Der har været mange højdepunkter, men medaljerne og mesterskabet vægter naturligvis højt. Men det er også vigtigt at erindre alle de fantastiske nuværende, som tidligere spillere, som København har udviklet og i visse tilfælde sendt videre til store klubber.”

Ejer Kim Mikkelsen tilføjer;
-“En stor tak for støtten skal lyde til at vores partnere gennem årerne, vores fantastiske frivillige, og de endnu mere passionerede fans, der støtter holdet uge for uge gennem sæsonerne. Det er i stor grad deres fortjeneste, at vi har haft succes.”

Klubben fejrer jubilæet efter sæsonen, hvor der indkaldes til reception.