Velkommen til vores nye praktikant

Ny sæson, ny praktikant. København Håndbold starter sæsonen 1. september og i samme anledning starter vores ny praktikant, Max, der i dag har haft første arbejdsdag. Max vil være en del af holdet til midt november og forventningerne til hans kompetencer er høje.

Praktikantens første dag startede ud med en masse informationer omkring den kommende sæson, dagligdagen i klubben og kommende arrangementer. Første dag bød også på et møde med Jan fra Nonbye og efterfølgende fik han til opgave at præsenterer sig selv for de nye kollegaer, interessenter og fans så de kan lære Max bedre at kende.

 

Praktikantens profil

Praktikanten hedder Max Jønsson, han er 25 år gammel og kommer fra Valby. Max studerer til dagligt på Copenhagen Business Academy, hvor han læser professionsbacheloren International handel og markedsføring. Max glæder sig til at komme i gang med praktikken og være en del af teamet:

– ”Jeg har aldrig selv spillet håndbold, men han har derimod bevæget mig en del indenfor fodboldens verden, hvor jeg selv har spillet på topniveau. Jeg interesserer mig meget for sport og glæder mig til at få en indsigt i København Håndbolds sportslige aspekter og udfordringer”.

Forventninger

– ”Mine forventninger til min praktikperiode er helt klart at få en masse læring samt indsigt i en ambitiøs og sportslig hverdag. Jeg forventer at have et ansvarsfuldt og ikke mindst udfordret praktikophold som vil udvikle mig fagligt men også som menneske. Alt dette er jeg sikker på København Håndbold kan give mig”, siger Max og slutter:

-“Jeg glæder mig til at møde alle i klubben, hvor jeg er sikker på, det nok skal blive nogle spændende og lærerige tre måneder.”

 

Vi glæder os til 3 måneder i selskab med Max og håber naturligvis I vil tage godt i mod ham.