• Andrea Hansen Præsenteres af KOJ Regnskabsservice

  • Position: Højre fløj
  • Kælenavn: Andy
  • Født: 22. Maj 2000 i København
  • Statsborgerskab : Dansk 🇩🇰
  • Højde: 178 cm

#34 Andrea Hansen

Profil

Andrea er et produkt af den talentordning, der findes i København Håndbold. Hun har altid spillet i FIF og kommer fra deres U18. Hun har flere gange trænet med ligatruppen inden hun underskrev en kontrakt med København Håndbold. Derudover er hun aktuel på det danske A-landshold og deltog i EM slutrunden i 2020. Hun står noteret for 17 kampe på A-landsholdet og har over 45 kampe på de danske U-landshold.

Andrea er en talentfuld spiller, der fik sin debut for København Håndbold i EHF Cuppen mod franske Dijon Bourgogne i efteråret 2017, hvor hun kvitterede med en scoring. Hun ser frem til at være en del af et ambitiøst hold og det gode træningsmiljø, så hun kan fortsætte sin gode udvikling i klubben.

 

Andrea har i en alder af 22, allerede spillet over 100 kampe for hovedstadsklubben. Hun havde dette at sige om den flotte bedrift:

“At ramme 100 kampe for København håndbold er en kæmpe milepæl for mig. Jeg har aldrig haft andre hjemmebaner, så at jeg rammer 100 kampe og så i Frederiksberg hallen, det betyder meget for mig. Jeg ser frem til at skulle spille mange flere kampe for København. Jeg elsker pigerne, folk omkring holdet og vores dejlige hjemmebane. De 100 kampe har kun givet mig lyst til at spille endnu flere kampe med tigeren på brystet.”

 

 

Præsenteres af

Tidligere klubber

FIF Håndbold

#Hansen34

This error message is only visible to WordPress admins

Nyheder om Andrea Hansen