Stolt Mogensen: Kæmpe skulderklap til pigerne

Med en flot sejr over Odense Håndbold på 31-29 kan København Håndbold gå til slutrunde-pausen med en andenplads i HTH Ligaen under armen.

Der var ikke mange, der udover København Håndbold selv, troede på en sejr over Odense Håndbold, men tigrene leverede en solid præstation og vandt 31-29 efter en lidt hektisk slutfase.
– Det var en stor sejr for os i dag. Vi var lidt usikre på, om vi kunne håndtere Odenses fysik, men det lykkedes i lange perioder at få spillet på vores præmisser med masser af tempo. Det betyder meget for os at have det i bevistheden, at vi kan konkurrere med de stærkeste hold, siger han og forsætter:
– Pigerne skal virkelig have et stort skulderklap i dag. De spiller bare en fremragende håndboldkamp, hvor vi først bliver rigtigt pressede i Odenses 7 mod 6-spil i anden halvleg. Det fik vi ikke løst, men heldigvis havde vi lige præcis et stort nok forspring, siger han og henviser til den tætte afslutning, hvor Frederiksberg Hallen sydede og boblede.
– Der skal også lyde en kæmpe tak til publikummet igen i dag. De skabte virkelig et fantastisk stemning, der især gav os et kick til at komme så godt fra start, så tusind tak for det.

Sidste opgave inden VM-pausen er søndag mod Nice på udebane i EHF Cuppen, hvor en plads i gruppespillet er på højkant.

Kampfakta: 31-29 (18-12)
Tilskuertal 1287
Målscorere:
9 Mia Rej
4 Hanna Blomstrand
4 Larissa Nusser
3 Linn Blohm
3 Maria Hjertner
2 Louise Føns
2 Debbie Bont
2 Andrea Hansen
1 Marie Wall
1 Aimée von Pereira