Slaget om Østdanmark endte i velkendt drama

Der var meget mere end 2 point på spil, da København Håndbold i går slog dørene op til dobbelt arrangement i Frederiksberg Hallerne. 

Som en del af dette års Veteran Match, dedikerede København Håndbold kampen i går til en helt særlig gruppe mennesker, der har kæmpet for Danmark i forskellige brændpunkter og som er vendt hjem igen med ar på krop og sjæl. Til at give en særlig hyldest til de danske veteraner, talte både Venstre Borgmester Cecilia Lonning-Skovgaard og formand for Danmarks Idrætsforbund Hans Natorp til de fremmødte veteranfamilier.
Tusind tak til DIF’s Soldater projekt for at give os mulighed for at støtte og anerkende det vigtige projekt.

Som et led i vores nyligt indgåede samarbejde med Make-A-Wish, fik vi også lov til at give to ønskebørn en oplevelse for livet før kampen. Saga og Leander er begge børn, der trods deres unge alder, allerede har været igennem alt for lange sygdomsforløb. København Håndbold glæder sig derfor over, at kunne give oplevelser og minder til ønskebørn, der kan skabe mod og kampgejst hos de børn, der har allermest brug for det.

Og apropos kampgejst, så var det netop hvad Nykøbing og København Håndbold havde taget med sig på banen i går. Som vanligt blev det et drama og med spænding helt frem til sidste sekund.

Cheftræner Claus Mogensen udtaler; 
– “Sikke et sindssygt drama. Det bliver altid små marginaler der bliver afgørende når vi møder NFH, og det må jo siges også gjorde sig gældende i går. Det blev ikke den flotteste håndboldkamp, men til gengæld var den enormt intens og selvfølgelig også meget spændende. Begge forsvar og keepere var bedre end angrebene i dag, hvilket gjorde, der blev scoret færre mål end normalt i vores interne opgør.”

Med sejren over Nykøbing Falster Håndbold vinder København Håndbold sin tredje kamp i træk.

Claus Mogensen fortsætter;
– “Det glæder mig, at vi begynder at finde et stabilt defensivt niveau, som er begyndt at vinde point for os. Det skal vi holde fast i siger Claus og afslutter;

– “Yderligere var det en fantastisk ramme at spille i går. Det er altid stort at spille på Frederiksberg, og når NFH har deres fans med, så bliver rammen altid endnu vildere. Det er bare en fed oplevelse at stå i. Og så skylder vi selvfølgelig også en ekstra stor tak til vores frivillige, der får det hele til at ske.”

Kampfakta
Resultat:
25-24 (12-11)
Målscorer:
5 Nusser
4 Hjertner
3 Lund
3 Wildbork
3 Hansen
2 Skøtt
2 Lykkegaard
2 Mellegård

Om under en uge er der igen hjemmekamp i Frederiksberg Hallerne, når Odense Håndbold kommer forbi. Køb din billet til den 9. november kl. 20.00 lige her.