#7 Line Bjørnsen

Slide background
Slide background
Slide background

Præsenteret af

Service event

Profil

Line er norsk statsborger. Hun skiftede i sommeren 2017 fra Glassverket IF, i Norge, til København Håndbold. Tidligere har hun også spillet for den norske klub Stabæk IF. I sæsonen 15/16 var Line, sammen med Glassverket IF, med til at vinde bronzemedaljer og i 2016 vandt hun også en sølvmedalje i den norske pokalturnering.  I sæsonen 16/17 endte hun med, at komme på All-Star holdet i den norske liga, som den bedste højre fløj.
Line har siden hun var 17 år spillet i den norske Eliteserie, hvorfra, hun har oparbejdet mange års erfaring på topniveau.

Hun har derudover også repræsenteret de norske ungdomslandshold af flere omgang, både i 2010 hvor hun vandt en sølvmedalje til VM, i 2011 og i 2012.

Line er uddannet lærer og har før i tiden haft et deltidsjob, men kan altså nu, fokusere 100% på håndbolden. Håndbold betyder meget for hende og især glæden, venskaberne og sammenholdet er noget af det som Line elsker ved sporten.
Hendes bedste kampminde var da hun sammen med Glassverket IF kvalificerede sig til Champions League – lad os håbe, at hun får endnu flere gode minder her i København Håndbold.

Som en lille bonusinfo, så er Line lillesøster til den norske herrelandsholds højre fløj, Kristian Bjørnsen.

< Tilbage til truppen

Facts

Kælenavn: “TB – Tavse Birgitte”, da hun nogen gange ikke siger så meget

Nr. 7

Position: Højre fløj

Født: 3. juli 1992 i Stavanger, Norge

Højde: 178cm

Vægt: 72kg

Tidligere klubber

Stabæk IF
Glassverket IF

Nyheder om Line

 • Tømmerbakke_thumb_KBHVHK

  Storsejr over Viborg HK

  København Håndbold fik her til aften skovlen under Viborg HK med en sejr på hele 26-17. ...

 • Bjørnsen_Thumb_Vipers_EhfCup

  Sejr over de norske pokalmestre

  For første gang nogensinde spillede København Håndbold i dag hjemmekamp i EHF Cuppens puljespil, hvilket var mod norske Kristiansand Vipers, og det blev til en sejr i tigerhulen. ...

 • Thumb_RIN_Rej

  Mogensen: En god angrebskamp

  Med en flot sejr på hele 38-26 over Ringkøbing Håndbold her til aften holder København Håndbold fast i førstepladsen i HTH GO Ligaen. ...

Instagram: #Bjørnsen7

< Tilbage til truppen