#12 Marie Sundfør Tømmerbakke

Slide background
Slide background
Slide background

Præsenteret af

hostrup-el

Profil

Marie er norsk statsborger. Hun skiftede i sommeren 2017 fra Oppsal IF, i Norge, til København Håndbold. Her har hun spillet hele sin karriere og vandt, i både sæsonen 15/16 og 16/17, en plads på All-Star holdet som bedste målvogter.

Marie har tidligere repræsenteret det norske ungdomslandshold i 2010, hvor de til VM, vandt en sølvmedalje, 2011 og i 2012.

Derudover har Marie også været en del af det norske ”rekrutt-landshold” som svarer til det danske B-landshold. Grundet disse mange optrædener kommer hun altså med en masse international erfaring.

Som ritual inden Marie skal i kamp ser hun en masse video hvor hun blandt andet visualiserer skud. Inden kamp går Marie også meget ind i sig selv og fokuserer på dagens kamp.

Hendes største ønske er, at komme til at gøre det godt i København Håndbold, få en masse spilletid og selvfølgelig efterfølgende kommer på norske landshold.

< Tilbage til truppen

Facts

Nr. 12

Position: Målvogter

Født: 10. januar 1993 i Oslo, Norge

Højde:  172cm

Vægt: 70kg

Tidligere klubber

Oppsal IF

Nyheder om Marie

 • Tømmerbakke_thumb_KBHVHK

  Storsejr over Viborg HK

  København Håndbold fik her til aften skovlen under Viborg HK med en sejr på hele 26-17. ...

 • Bjørnsen_Thumb_Vipers_EhfCup

  Sejr over de norske pokalmestre

  For første gang nogensinde spillede København Håndbold i dag hjemmekamp i EHF Cuppens puljespil, hvilket var mod norske Kristiansand Vipers, og det blev til en sejr i tigerhulen. ...

 • Thumb_RIN_Rej

  Mogensen: En god angrebskamp

  Med en flot sejr på hele 38-26 over Ringkøbing Håndbold her til aften holder København Håndbold fast i førstepladsen i HTH GO Ligaen. ...

Instagram #Tømmerbakke12

< Tilbage til truppen