#12 Marie Sundfør Tømmerbakke

Slide background
Slide background
Slide background

Præsenteret af

Hjertepartner_logo

Profil

Marie er norsk statsborger. Hun skiftede i sommeren 2017 fra Oppsal IF, i Norge, til København Håndbold. Her har hun spillet hele sin karriere og vandt, i både sæsonen 15/16 og 16/17, en plads på All-Star holdet som bedste målvogter.

Marie har tidligere repræsenteret det norske ungdomslandshold i 2010, hvor de til VM, vandt en sølvmedalje, 2011 og i 2012.

Derudover har Marie også været en del af det norske ”rekrutt-landshold” som svarer til det danske B-landshold. Grundet disse mange optrædener kommer hun altså med en masse international erfaring.

Som ritual inden Marie skal i kamp ser hun en masse video hvor hun blandt andet visualiserer skud. Inden kamp går Marie også meget ind i sig selv og fokuserer på dagens kamp.

Hendes største ønske er, at komme til at gøre det godt i København Håndbold, få en masse spilletid og selvfølgelig efterfølgende kommer på norske landshold.

< Tilbage til truppen

Facts

Nr. 12

Position: Målvogter

Født: 10. januar 1993 i Oslo, Norge

Højde:  172cm

Vægt: 70kg

Tidligere klubber

Oppsal IF

Nyheder om Marie

 • Mai Kragballe Santander Cup thumb

  Overordnet tilfredshed med indsatsen

  København Håndbold endte på en tredjeplads i weekendens træningsturnering Spar Nord Bank Cup i Skjern, og der er tilfredshed med indsatsen fra cheftræneren. ...

 • Kelly_thumb

  Tætpakket opstartsprogram

  København Håndbolds trup og team møder ind den 24. juli, og der venter fuldt program, når ferien er forbi. ...

 • Mariet_thumb

  Eksplosiv igangsætter hentet i Norge

  Marie Tømmerbakke skal fra den kommende sæson danne målvogterduo med svenske Johanna Bundsen, og dermed er endnu en brik faldet på plads på holdkortet. ...

Instagram #Toemmerbakke12

< Tilbage til truppen