#12 Marie Sundfør Tømmerbakke

Slide background
Slide background
Slide background

Præsenteret af

Hjertepartner_logo

Profil

Marie er norsk statsborger. Hun skiftede i sommeren 2017 fra Oppsal IF, i Norge, til København Håndbold. Her har hun spillet hele sin karriere og vandt, i både sæsonen 15/16 og 16/17, en plads på All-Star holdet som bedste målvogter.

Marie har tidligere repræsenteret det norske ungdomslandshold i 2010, hvor de til VM, vandt en sølvmedalje, 2011 og i 2012.

Derudover har Marie også været en del af det norske ”rekrutt-landshold” som svarer til det danske B-landshold. Grundet disse mange optrædener kommer hun altså med en masse international erfaring.

Som ritual inden Marie skal i kamp ser hun en masse video hvor hun blandt andet visualiserer skud. Inden kamp går Marie også meget ind i sig selv og fokuserer på dagens kamp.

Hendes største ønske er, at komme til at gøre det godt i København Håndbold, få en masse spilletid og selvfølgelig efterfølgende kommer på norske landshold.

< Tilbage til truppen

Facts

Nr. 12

Position: Målvogter

Født: 10. januar 1993 i Oslo, Norge

Højde:  172cm

Vægt: 70kg

Tidligere klubber

Oppsal IF

Nyheder om Marie

 • Forsvar_Dulfer_thumb

  Endelig skal vi spille hjemme igen

  Cheftræner Claus Mogensen har glædet sig til igen at spille i Frederiksberg Hallen foran det entusiastiske hjemmepublikum, der i knap en måned ikke har fået tigrene at se....

 • Meyer_thumb_sil

  Tætpakket program venter tigrene

  København Håndbold tager fat på en hektisk oktober, hvor der både står HTH Go Ligaen, EHF Cup og Santander Cup-kvartfinale på programmet. ...

 • Thumb EHF

  EHF Cup-kampene er fastlagt

  De to kommende EHF Cup-kampe er nu faldet på plads, og København Håndbold starter ude mod franske Dijon Bourgogne. ...

Instagram #Tømmerbakke12

< Tilbage til truppen