SEMIFINALE

Med cifrene 31-23 og en flot, kollektiv indsats spillede København Håndbold sig onsdag aften i semifinalen, hvor FCM Håndbold venter allerede på mandag.

KBH-SIL-kvart3-108

København Håndbold viste tænder fra kampens start og førte 9-2 midt i første halvleg, og tigrene kunne gå til pausen med en føring på 16-9. Efter 60 minutter var sejren cementeret. 31-23 på tavlen og klubbens første semifinale er en realitet.
– Jeg er helt utroligt glad og stolt. Vi har et lidt uprøvet mandskab, når man tæller slutspilskampe, men de viser en uhyggelig kølighed i dag og får hurtigt styr på nerverne. Vi står godt i forsvaret, og vi lykkedes i angrebet. Det var en rigtig fin kamp, smilede Claus Mogensen, der stadig havde lidt rungen i ørerne en times tid efter kampen:
– Det var en helt vanvittig kulisse i dag. Allerede under opvarmningen sad tilskuerne klar og lod os mærke, at de var bag os, og det håber jeg, at de er igen, når vi nu skal spille semifinale. Det er en virkelig dejlig hjemmebane.

Med sejren betyder det, at København Håndbold møder FCM Håndbold i semifinalerne. Første kamp spilles mandag den 24. april kl. 20.30 i Ikast, hjemmekamp den 29. april kl. 16.10, og en eventuel tredje kamp spilles den 6. maj.

Kampfakta: 31-23 (16-9)
Tilskuere: 1079
Målscorere:
7 Mia Rej
5 Anne Mette Hansen
4 Maria Lykkegaard
4 Mai Kragballe
3 Stine Knudsen
2 Louise Svalastog
2 Debbie Bont
2 Anne Cecilie La Cour
1 Sofie Flader
1 Myrthe Schoenaker

Information omkring billetsalg til semifinalen følger sidst på torsdagen. Hold øje med KBHBold.dk og vores sociale medier.

/JMT

Se TV2's korte sammendrag af kampen her.
KBH-SIL-kvart3-117