Pedersen: Nu er det alt eller intet

Den tredje og afgørende kvartfinale mod Silkeborg-Voel KFUM spilles onsdag aften kl. 18.30 i Frederiksberg Hallen. Det er nu at billetten til semifinalen skal uddeles, og anføreren for København Håndbold vil give den fuld gas for at sæsonen ikke slutter nu.

Amse slider

For tredje gang på bare fjorten dage tørner København Håndbold og Silkeborg-Voel sammen, og nu skal det afgøres hvilket hold som skal videre til semifinalen mod grundspilsvinderne fra FCM Håndbold. Kun en sejr tæller for begge hold, og hjemmeholdets fløjspiller Anne Mette Pedersen vil gøre alt for at spille sig videre til semifinalen.

– Det er lidt sjovt med disse kampe mod den samme modstander, som giver mulighed for at nørde i de andres spil, og det hold som udnytter tiden i mellem kampene bedst, kan nemt være dem, som ender med at stå med sejren til sidst. Jeg tror det handler meget om ikke at tænke for meget på kampens betydning, og i stedet slippe håndbremsen og give den fuld gas i hele kampen, fortæller Anne Mette Pedersen, som er glad for at den afgørende kamp skal spilles i Frederiksberg Hallen.

– Vores hjemmebane er blevet vores fort og jo flere folk og jo mere larm – desto bedre. Det betyder alt, at mærke stemningen og opbakningen fra tilskuerne. Der var rigtig god stemning i den første kamp, Silkeborg lavede et flot show i sidste uge og nu er det så vores tur til at slutte disse kvartfinaler af med et kæmpe brag.

17 kampe i træk uden nederlag i ligaen på hjemmebane nåede tigrene op på, men det er nu blevet til to nederlag i træk i egen hule mod henholdsvis FCM Håndbold og Silkeborg-Voel. Derfor er det ifølge den 24-årige anfører også vigtigt at den kommende kamp ikke bliver den sidste i denne sæson, som samtidig også er Anne Mette Pedersens sidste inden hun skifter til FCM Håndbold fra næste sæson.

– Vi har spillet dårligt i de sidste to kampe på hjemmebane, men vi har også mødt nogle rigtig godt spillende hold. Dette skal ikke være vores sidste kamp i denne sæson, så derfor skal vi vinde og vi vil så gerne videre til semifinalen. Jeg glæder mig som altid til at spille i Frederiksberg Hallen, mærke stemningen og spille foran alle vores fantastiske fans. Jeg elsker altid at spille håndbold, men det er lige nu at det er virkelig fedt, slutter Anne Mette Pedersen.

Kampen vises direkte på TV2 Sport fra kl. 18.30, og der er også stadig billetter at få til opgøret i Frederiksberg Hallen. Klik på knappen nedenfor og køb billet på forhånd.

 

/KK

Køb billetter her