Jenny Alm runder 100 kampe for København Håndbold

Fredag aften kunne vi hylde Jenny Alm, der som den 8. Spiller blev en del af klub 100.

På bare to sæsoner har svenske Jenny Alm præsteret at spille hele 100 kampe for København Håndbold. Kamp nummer 100 blev sidste fredags hjemmekamp mod Odense, der som bekendt endte med sejr til tigerne.

– Det er selvfølgelig mega stort at have nået 100 kampe, og at det blev i den sidste hjemmekamp, gjorde at det blev endnu mere specielt.

100 kampe er uden tvivl noget af en milepæl at nå og om det siger Jenny:
– Troede aldrig at jeg skulle nå det på to sæsoner, så er mega stolt og det er en ære at være med i det fine selskab der har spillet 100 kampe for klubben.

Efter denne sæson slutter Jenny karrieren i København Håndbold og det har været to begivenhedsrige sæsoner for bagspilleren.
– Min tid i København har været helt fantastisk, med guldet sidste år som det allerstørste. Jeg er så glad for klubben og alle de mennesker der arbejder i klubben. Og pigerne på holdet er bare de bedste, er så stolt af at jeg har fået lov til at være deres anfører. Nu vil jeg så gerne afslutte med endnu en medalje i min sidste kamp i karrieren på fredag, det ville være en rigtig fin afslutning.

Fredag den 24. Maj spiller tigerne mod Odense i den tredje og sidste bronzekamp, i Odense Idrætshal.
Køb billet til kampen, klik her.

Der arrangeres bustur til Odense af Crazy Tigers. Se mere, klik her.

Jenny præsenteres af Frederiksberg Ølbar.