Mogensen: Voldsomt skuffet.

København Håndbold tabte den første kvartfinale med 23-29, og dermed skal der en sejr til i Silkeborg på onsdag for at fremtvinge en tredje kamp.

kbh-silke-2

Cheftræner Claus Mogensen ærgrede sig fælt efter nederlaget til Silkeborg-Voel og lagde ikke skjul på, hvad han følte.
– Jeg er skuffet. Jeg er voldsomt skuffet. Mest fordi, vi leverer så dårligt i en kamp, vi har set så meget frem til, sagde han og forsatte sin mini-analyse af, hvad der var årsagen til nederlaget:
– Jeg savner aggressivitet, og jeg savner det mod til at gå på mål, som vi så mange gange har vist. Vi bliver for passive i vores angrebsspil, og vi er ikke særligt dygtige til at gøre hinanden gode, og så spiller vi individuelt i stedet, vurderede han.

København Håndbold var bagud 10-13 til pausen, og selv om der momentvist var optræk til at komme tættere på Silkeborg-Voel, så var det stolpe ud for tigrene.
– Specielt i kampens start tager Ine en del bolde og holder os inde i kampen, men vi formår ikke at få fat i angrebet. Det gode, vi skal tage med i dag, er, at målscoren ikke har betydning, og at vi ved, vi er meget bedre end det, vi leverede i dag, og det gode har vi nu en uge til at få fundet frem igen, for vi skal til Silkeborg for at kæmpe for endnu et kvartfinaleopgør, fortalte han og understregede:
– Frederiksberg Hallen levede endnu en gang op til det, vi havde forventet, og jeg må blankt erkende, jeg er sgu lidt ked af, at vi ikke levede op til det i aften.

Næste kvartfinaleopgør spilles i Silkeborg-Voel den 12. april kl. 18.30, og du kan som altid se kampen på TV2 Sport fra kl. 18.00, hvor Stine Bjerre Jørgensen igen vil være vært.

Kampfakta: 23-29 (10-13)
Tilskuertal: 1039

Målscorere:
6 Anne Cecilie La Cour
5 Anne Mette Hansen
3 Anne Mette Pedersen
3 Louise Svalastog
2 Stine Knudsen
1 Mia Rej
1 Debbie Bont
1 Sofie Flader
1 Mai Kragballe

/JMT