Mogensen: Kendskabet til hinanden er godt nu

København Håndbold og Silkeborg Voel tørner onsdag aften sammen i den anden kvartfinale, og cheftræner Claus Mogensen spår en tæt kamp.

kbh-silke-2

TV2 Sport blænder op fra Jysk Arena i Silkeborg onsdag aften kl. 18.00, og 30 minutter senere fløjter dommerne den vigtige kamp i gang, og cheftræner Claus Mogensen glæder sig over, at København Håndbold har en lille smule hjemlig hygge med.
– Jeg har lige fået at vide, at vi får mere end 100 fans med til Silkeborg, og det er mega fedt, at vi kan tage en lille flig af Frederiksberg Hallens sus med på udebane. Vi får suveræn opbakning hjemme, og jeg er sikker på, at det vil give os et stort løft, når vi mærker, at de er bag os, så talstærkt selv om det er en lang tur herovre, siger Claus Mogensen, der glæder sig til opgøret og fortæller, at tigrene er forberedt til fingerspidserne.
– Det bliver meget spændende, og især at se, hvilken betydning det får, at vi har spillet mod hinanden for en uge siden, og nu skal mødes for tredje gang i foråret på få måneder. Kendskabet til hinanden er stort, og det bliver afgørende, hvem der løser det bedst, forklarer han og slutter.
– Vi har ikke spillet nogen tætte kampe mod hinanden, men jeg synes faktisk, at vi er to meget lige hold, og jeg har en følelse af, at det bliver tæt. Det, synes jeg, ligger i luften, hvorfor de medrejsende fans får en stor betydning for os.

Der er stadig enkelte billetter til udebaneafsnittet i Jysk Arena, og de sælges i døren.

/JMT